Μαργαρίτης - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Αγαπητοί φίλοι,

με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να σας ενημερώσω για την συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ” με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Τζέκο.

Λίγα λόγια για εμένα…

Γεννήθηκα το 1977 στη Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Χαλάκου και πατέρας τριών παιδιών. Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Επανομή όπου ζω μόνιμα από το 2001.

Σπούδασα μηχανολόγος μηχανικός στο πανεπιστήμιο του Bradford της Μεγάλης Βρετανίας και ολοκλήρωσα το 2000 τις μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Heriot-Watt στο Εδιμβούργο με τίτλο Building Service Engineering.

Διετέλεσα στέλεχος σε θυγατρική εταιρεία του ομίλου Kleemann και το 2003 ίδρυσα την BTS, επιχείρηση που ασχολείται με την εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων καθώς και με τα αυτόματα συστήματα κάθετης και οριζόντιας αποθήκευσης, αντιπροσωπεύοντας τη γερμανική πολυεθνική εταιρεία KARDEX.

Παράλληλα από το 2013 διατελώ σύμβουλος μηχανικός στην ασφάλεια και υγιεινή των εργαζομένων σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Χαλκιδική.

Έχω διατελέσει μέλος και γενικός γραμματέας για έξι συναπτά έτη στον Σύνδεσμο Συντηρητών και Εγκαταστατών Ανελκυστήρων Βορείου Ελλάδος (ΣΥΣΕΒΕ), καθώς και αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων (ΠΟΒΕΣΑ).

Από το 2012 έχω διατελέσει πρόεδρος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του 3ου και 1ου νηπιαγωγείου Επανομής και τα τελευταία 3 χρόνια είμαι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Επανομής.

Επιλέγω να ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου που αγαπώ, με σκοπό να συμβάλλω στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου τόσο σε βιοτικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο.

Ζητώ την στήριξη σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για να μπορέσω δυναμικά να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για παιδιά μας.

Με εκτίμηση,