Βιογραφικό Νιζάμης Φώτης - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Ονομάζομαι Νιζάμης Φώτιος-Βασίλειος. Γεννήθηκα στις 27 Οκτωβρίου 1993 στην Θεσσαλονίκη. Έχω σπουδάσει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), απ’ όπου αποφοίτησα με πτυχίο το 2016

Επιπλέον, είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Sports Management του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.). Η αγάπη μου για τον αθλητισμό, και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο, με οδήγησε να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα. Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να εργαστώ ως προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών σε σημαντικούς αθλητικούς συλλόγους, όπως ο Αχιλλέας Περαίας, ο Πυρσός Αγίας Τριάδας και ο Φίλιππος Θέρμης. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος από το 2016. Κατά τη διάρκεια της εργασιακής μου περιόδου, έχω αποκτήσει εμπειρία στον τομέα της οργάνωσης και διαχείρισης, καθώς και στην επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες.

Επιπλέον, έχω εξαιρετικές δεξιότητες στην ομαδική εργασία, την προβληματιστική σκέψη και την οργανωτική δεινότητα. Είμαι ένας δραστήριος και δυναμικός άνθρωπος, έτοιμος να αναλάβω τις προκλήσεις και να επιτύχω τους στόχους που θέτω. Είμαι αποφασισμένος και προετοιμασμένος να αναλάβω την πρόκληση της υποψηφιότητας στις δημοτικές εκλογές, με σκοπό να συμβάλω στη βελτίωση της κοινότητάς μας.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις ιδέες μου και τους στόχους μου, είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Νιζάμης Φώτης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +2392043399
Κιν : 6936727573
Email: info@symmetexothermaikos.gr

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στο email σας.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο