Βιογραφικό Σαλπιγκίδης Γεώργιος - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Ονομάζομαι Σαλπιγκίδης Γιώργος και γεννήθηκα το 1983 στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από Πόντο και Επανωμή. Στην ηλικία των 5 ετών, με τους γονείς μου και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια μου, μετακομίσαμε στην Επανωμή, όπου και ζούμε μέχρι σήμερα.

Το 2000 ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές και εισήχθην στο Τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων, στο ΤΕΙ Σερρών, σπουδές που δύο χρόνια αργότερα εγκατέλειψα, με σκοπό να προετοιμαστώ για τις εισαγωγικές εξετάσεις για την Σχολή Καλών Τεχνών. 
Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν το 2006 με τη εισαγωγή μου στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Σχολής Καλών Τεχνών, του Α.Π.Θ. με κατεύθυνση Ζωγραφική. Στα πλαίσια των σπουδών μου παρακολούθησα μαθήματα χαρακτικής, γλυπτικής, σκηνογραφίας, φωτογραφίας και γραμμικού σχεδίου και το 2013 αποφοίτησα με βαθμό άριστα. 
Σε όλη τη διάρκεια των σπουδών μου εργαζόμουν σε καφέ-μπαρ και από το 2002 ξεκίνησα να ασχολούμαι πιο επαγγελματικά με τη ζωγραφική. Έχω εργαστεί ως καρικατουρίστας, face ‘n’body painter, βοηθός σκηνογράφου, ενώ έχω αναλάβει πλήθος τοιχογραφιών και λοιπών ζωγραφικών έργων. Επίσης έχω συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις, ενώ μέχρι τώρα έχω πραγματοποιήσει μια ατομική έκθεση.
Το 2014 ξεκίνησα να διδάσκω ζωγραφική σε Πολιτιστικούς και Εικαστικούς συλλόγους, οπότε και πήρα το βάπτισμα του πυρός. Από το 2016 εργάζομαι ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός Εικαστικών στη Δημόσια Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενώ το τρέχον σχολικό έτος υπηρετώ σε Δημοτικό σχολείο στον Δήμο μας, στη Ν. Μηχανιώνα. 
Το 2022 υλοποίησα ένα μεγάλο μου όνειρο, να στήσω το προσωπικό μου καλλιτεχνικό εργαστήρι στην Επανομή.
Συνοδοιπόροι μου και στηρίγματά μου, αποτελούν οι δύο κόρες μου και η σύζυγός μου, με την οποία πλησιάζουμε τις δύο δεκαετίες παράλληλου βίου.
Με χαρά δέχθηκα την πρόσκληση του Θεόδωρου Τζέκου να συμμετάσχω στην εκλογική παράταξη Συμμετέχω Θερμαϊκός ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με σκοπό να βοηθήσω τον τόπο μας να αναδειχθεί και να αποκτήσει την εικόνα και τις δυνατότητες που του αξίζουν.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +2392043399
Κιν : 6936727573
Email: info@symmetexothermaikos.gr

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στο email σας.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο