Βιογραφικό Χατζάκου Κατερίνα - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Ονομάζομαι Χατζάκου Κατερίνα.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη.Είμαι παντρεμένη με τον Μποτόζη Στέλιο και έχουμε τρία παιδιά.Τα τελευταία 15 χρόνια ζούμε στον Δήμο Θερμαϊκού και συγκεκριμένα στην Επανομή.

Είμαι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης της σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και συγκεκριμένα του Τμήματος Οικονομικών επιστημών.

Έχω παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν από το ανοιχτό Λαϊκό πανεπιστήμιο και διεξήχθησαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στον Δήμο Θερμαϊκού με θέμα ψυχολογία υγεία-κοινωνία κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Έχω επίσης πιστοποιητικό χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών από την European computer License και μιλάω Αγγλικά.Έχω εργαστεί για 10 χρόνια στο λογιστήριο μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ και για 5 χρόνια εργάστηκα σε δικηγορικό γραφείο όπου ήμουν υπεύθυνη για διευθέτηση και διακανονισμό δανείων από την Εθνική Τράπεζα όπου και είχα τη χαρά να  εργαστώ άριστα με τον κ.Τζέκο Θεόδωρο.

Επίσης έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού και Γυμνασίου.

Δέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του Θεόδωρου Τζέκου για να συμβάλλω και εγώ στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων και την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού επιπέδου της τοπικής κοινωνίας στην οποία ζούμε.

Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να με τιμήσετε με την ψήφο σας.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +2392043399
Κιν : 6936727573
Email: info@symmetexothermaikos.gr

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στο email σας.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο