Βιογραφικό Χονδρογιάννης Ευάγγελος - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Γεννήθηκα στην θεσσαλονίκη. Οι ρίζες μου κρατούν απο το Ιόνιο και την Μακεδονία Είμαι παντρεμένος με την Ζαϊκου Αλκμήνη ιδιοκτήτρια του photoartech και έχω 3 κόρες. Λατρέυοντας την γνώση και την τέχνη σπούδασα αρκετά πάνω στην φωτογραφία και στους υπολογιστές καθώς και μουσική.

Τι έχω κάνει

Ίδρυσα την φωτογραφική ομάδα Σύριος στο κέντο νεολαιας του δήμου Νεαπόλεως καθώς και δίδαξα εκεί για 3 χρόνια παρουσιάζοντας εκθέσεις μαθητών μου απο τις οποίες και εγκαινίασαν μεταξύ άλλων και ο τότε πρωθυπουργός της χώρας μας κ.Σημίτης,καθώς συνεργάστηκα και με κέντρα ΑΜΕΑ δίνοντας χαρά στα άτομα τα οποία συμπαθώ και στηρίζω μιας και είναι τόσο καθαρά στην ψυχή,παράλληλα συνεργάστηκα με τα προγράμματα ανταλλαγής νεολαίας από Ευρωπαϊκές και Βαλκανικές χώρες όπου και εκεί παρέδιδα μαθήματα φωτογραφίας σε νέους Ταξίδεψα στον κόσμο φωτογραφίζοντας επαγγελματικά και ερασιτεχνικά και παίζοντας μουσική σε συναυλίες.

Ο τόπος χρειάζεται άτομα με νέες ιδέες, όρεξη για δουλειά, γνώση και δυναμική για να κάνουν πράξη τις επιθυμίες και τα οράματα των δημοτών και να δώσουν νέα πνοή στον τόπο. Τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, η ανάπτυξη του Δήμου Θερμαϊκού και η σωστή εκμετάλλευση των πόρων του είναι αυτά που με προβληματίζουν περισσότερο.

Στον επικεφαλή και Υποψήφιο Δήμαρχο Θερμαϊκού Θεόδωρο Τζέκο διακρίνω την αγάπη, την διάθεση, την ενέργεια και το πρόγραμμα για να αλλάξει τον Δήμο Θερμαϊκού προς το καλύτερο και να δημιουργήσει νέες συνθήκες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους συμμετέχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θερμαϊκού με την ομάδα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ.

ΜΕ ΕΡΓΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +2392043399
Κιν : 6936727573
Email: info@symmetexothermaikos.gr

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στο email σας.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο