Βιογραφικό Χατζηπαντελής Γεώργιος - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Γεννήθηκα το 1973 και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη ενώ από το 2002είμαι μόνιμος κάτοικος Περαίας.
Τελείωσα το 3ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασα Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από όπου αποφοίτησα 1ος το 1996, ενώ το 2001 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο University of Sheffield αποκτώντας τον τίτλο MSc in Banking&Finance (distinction grade).
Εργάζομαι μέχρι και σήμερα στον τραπεζικό κλάδο, σχεδόν αποκλειστικά στο χώρο της Επιχειρηματικής Τραπεζικής (Corporate Banking) και της Διαχείρισης Κινδύνων (Risk Management), με συνολική θητεία 26 ετών, εκ των οποίων τα 20 σε θέσεις ευθύνης (ενδεικτικά: Διευθυντής Επιχειρηματικού Κέντρου, Credit Risk Officer, Corporate Relationship Manager).
Διαθέτω πιστοποίηση ως οικονομολόγος από το Οικονομικό Επιμελητήριο καθώς και distance learning certifications στους τομείς Διαπραγμάτευση (Negotiation skills) και Ηγεσία (Leadership skills) από το Yale Universityκαι το Northwestern University αντίστοιχα, ενώ άρθρα μου οικονομικής φύσεως έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά.
Στην κοινωνική μου δραστηριότητα έχω ασχοληθεί ενεργά με τη συμμετοχή σε Αθλητικούς Συλλόγους, Συλλόγους Γονέων, Πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία ενώ στα ενδιαφέροντά μου εντάσσονται το διάβασμα, ο αθλητισμός, τα ταξίδια και η ενασχόληση με την παράδοση (μουσική, ιστορία, λαογραφία).
Είμαι παντρεμένος με την Βάλια Χριστοφορίδου, λογίστρια και έχω 2 γιούς, τον Τάσο, φοιτητή του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και τον Πρόδρομο, μαθητή της Γ΄ Λυκείου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +2392043399
Κιν : 6936727573
Email: info@symmetexothermaikos.gr

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στο email σας.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο