Βιογραφικό Αγγελούδη Ελένη - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη . Είμαι  διαζευγμένη και μητέρα ενός παιδιού ΑΜΕΑ. Από  το 2001 ζω με την κόρη μου στην Περαία όπου πολύ γρήγορα μετέφερα και τα πολιτικά μου  δικαιώματα στον Δήμο Θερμαϊκού.

Τελείωσα το Πειραματικό σχολείο Θεσσαλονίκης και σπούδασα στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ από όπου αποφοίτησα το 1989.

Μιλάω Αγγλικά και Βουλγάρικα και φοίτησα στο Μακεδονικό Ωδείο για 4 χρόνια με σπουδές στην κλασική κιθάρα.

Την σχολική χρονιά 1993-1994 εργάστηκα ως αναπληρώτρια γυμνάστρια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ στην συνέχεια  επί σειρά ετών σε διάφορες επιχειρήσεις.

Τα τελευταία 15 χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής εργάστηκα στον τραπεζικό χώρο , αρχικά στο BUSINESS  CENTER Α΄ (επαγγελματικά δάνεια )  της Τράπεζας Κύπρου ενώ στην συνέχεια στο κατάστημα της ίδιας Τράπεζας  στην Περαία  και από τα μέσα του 2013 στην  Τράπεζα Πειραιώς της Περαίας έως την συνταξιοδότηση μου το 2016.

Στο διάστημα αυτό παρακολούθησα σεμινάρια όλων των Τραπεζικών εργασιών και πιστοποιήθηκα από την Τράπεζα της Ελλάδος μετά από εξετάσεις  στην  εκτέλεση  Χρηματιστηριακών  και Ασφαλιστικών  εργασιών.

Το 2020 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου και Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΘΕΡΜΗΣ ενώ το 2022 έκανα την πρακτική μου άσκηση στα Δημοτικά ΚΔΑΠ  Επανομής και Περαίας 

Ως ένθερμη υποστηρικτής του θεσμού της Δια Βίου Μάθησης  τον Οκτώβρη του 2022 ξεκίνησα νέο κύκλο  σπουδών στο τμήμα της Τέχνης Σκηνοθεσίας του ΙΕΚ ΘΕΡΜΗΣ .

Από τα μαθητικά μου χρόνια  έως και σήμερα ασχολούμαι ενεργά με  τα κοινά , τον εθελοντισμό και τον αθλητισμό με δράσεις όπως

 

  • Συμμετοχή στα μαθητικά συμβούλια.
  • Οδηγός ( πρόσκοπος) με συμμετοχή το 1979 σε διεθνές Τζάμπορη (Jamboree), στο Brighton της  Μεγάλης Βρετανίας.
  • Αθλήτρια ιππασίας στην υπερπήδηση εμποδίων αρχικά στον Προσκοπικό Ιππικό  Όμιλο Θεσσαλονίκης ( ΠΙΟΘ) και αργότερα στον Αθλητικό Ιππικό Όμιλο ‘’ Ο Πήγασος’’ με συμμετοχή στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα (1994) ενώ αργότερα επί σειρά ετών  διετέλεσα Γενική Γραμματέας  του σωματείου.
  • Ιστιοπλόος και αθλήτρια με συμμετοχή σε τοπικά πρωταθλήματα με τον ΝΑΟΚΘ από το 2000 και αργότερα με τον  ΝΟΘ με συμμετοχές  στο Ράλι Βορείου Αιγαίου και στο  Aegean Regatta

 

Το 1986 γεννήθηκε η κόρη μου Ιωάννα 37 χρονών σήμερα, όπου διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση . Ένα καταλυτικό γεγονός που με ενεργοποίησε και ως προς την δημόσια αντιμετώπιση του.

 

  • Εκλέχτηκα και διετέλεσα Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών ( ΕΛΕΠΑΠ ) ήδη στα 21 μου χρόνια (1987 – 1988 ) συμμετέχοντας ενεργά και δυναμικά στην διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ που 37 χρόνια πριν δεν ήταν αυτονόητα , όπως η κατάθεση αιτήματος για ίδρυση του 1ου Βρεφονηπιακού σταθμού για ΑΜΕΑ στην Ελλάδα, προς το τότε αρμόδιο Υπουργείο.

 

Ως ενεργός πολίτης , ασχολούμαι καθημερινά με την φροντίδα αδέσποτων ζώων ενώ βοηθάω ενεργά στις ανάγκες προστασίας και  περίθαλψης αδέσποτων και άγριων ζώων τόσο με δικές μου δυνάμεις αλλά και  συνεργαζόμενη όταν υπάρχει ανάγκη με τις εκάστοτε Τοπικές και Δημοτικές Αρχές , με  φιλοζωικά σωματεία και την Δράση για την Άγρια ζωή.

 

Στον ελεύθερο χρόνο μου αθλούμαι , χορεύω και παρακολουθώ διάφορα πολιτιστικά δρώμενα με προτίμηση στις   Θεατρικές  και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ενώ λατρεύω τα διαπολιτισμικά ταξίδια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +2392043399
Κιν : 6936727573
Email: info@symmetexothermaikos.gr

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στο email σας.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο