Βιογραφικό Ευαγγελινού Μπέτυ - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Ονομάζομαι Ευαγγελινού Μπέτυ του Χρήστου, και είμαι 37 ετών.

Είμαι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ, ΑΠΘ – Project Manager Ευρωπαϊκών Ερευνητικών και Αναπτυξιακών Έργων.

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και λίγα Ιταλικά.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Επανομή. Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου.

Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της επαγγελματικής μου πορείας το διετέλεσα στην Αθήνα, σε ερευνητικά κέντρα και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης, σε τομείς όπως η ασφάλεια, οι συγκοινωνίες, η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός, ο τουρισμός, η συμμετοχικότητα στην κοινωνία, η τρίτη ηλικία, η γεωργία, κ.α..
Για 8 έτη εργαζόμουν στο Ερευνητικό Κέντρο «Δημόκριτος» (ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»), το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο στην Ελλάδα, πόλος έλξης νέων τεχνολογιών με επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων. Στη συνέχεια για 5 έτη εργάστηκα στο Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ Α.Ε.), που ασχολείται μεταξύ άλλων με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό (gov.gr), όπου δραστηριοποιούμαι μέχρι και σήμερα.

Όταν επέστρεψα στην Επανομή το 2019, παράλληλα συνεργάστηκα για 3 χρόνια με το Εθνικό Κέντρο
Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.ΚΕ.Τ.Α.) σε έργα που αφορούν την ασφάλεια, την ενέργεια, την υγεία, την εκπαίδευση καθώς και την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής σε διάφορους τομείς της καθημερινής ζωής.
Όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζομαι με διάφορους φορείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ανταλλάσσοντας καινοτόμες ιδέες και γνώση και εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
Στόχος μου είναι η προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής μας και την μετατροπή της σε πρότυπο Δήμο, κέντρο καινοτομίας, έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, δημιουργώντας το περιβάλλον και τις απαραίτητες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους του τόπου μας.

Έχοντας εξασφαλίσει ένα αξιόλογο τεχνολογικό υπόβαθρο στο Δήμο, η μελλοντική υλοποίηση του Τεχνολογικού Πάρκου θα φέρει επιπλέον ευκαιρίες και συνεργασίες για την περιοχή μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +2392043399
Κιν : 6936727573
Email: info@symmetexothermaikos.gr

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στο email σας.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο