Βιογραφικό Μορφούλα Καραγιάννη - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Η καταγωγή μου είναι από το γεωργικό – παραγωγικό χωριό Πορταριά Χαλκιδικής. Ζω όμως εδώ και τριάντα έξι  χρόνια  στην Περαία διάστημα αρκετό ώστε να έχω διαμορφωμένη άποψη για πρόσωπα, καταστάσεις, τις ομορφιές και τις εγγενείς δυνατότητες του προικισμένου τόπου μας αλλά και τα σοβαρά προβλήματα, τις ανεπάρκειες και τις ασυγχώρητες ολιγωρίες μας  για την  αναβάθμισή του.

Είμαι συνταξιούχος  εκπαιδευτικός από το 2021,  πτυχιούχος του Χημικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με μεταπτυχιακό στην επιστήμη μου και με δεύτερο πτυχίο Θεολόγου της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Υπηρέτησα  την δημόσια εκπαίδευση επι τριάντα οκτώ χρόνια απο τα οποία τέσσερα ως υποδιευθύντρια στο ΕΠΑ.Λ. Επανομής και τα τελευταία δέκα ως  Διευθύντρια του 2ου Γυμνάσιου Περαίας.

Πρόσφατα αναπληρώνοντας παραιτηθέν μέλος  του Δημοτικού Συμβουλίου ανέλαβα  Δημοτική Σύμβουλος   με την δημοτική παράταξη “Δράση των πολιτών” με την οποία και ήμουν υποψήφια στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 Η επαγγελματική μου πορεία,  μου επιτρέπει να έχω διαμορφωμένη άποψη για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου. Καθημερινά ως Διευθύντρια είχα επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες για την επίλυση θεμάτων λειτουργίας του σχολείου, κύριου  χώρου δράσης μου. Η διαπίστωση μου είναι ότι δεν υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πρόληψης, αντιμετώπισης και επίλυσης προβλημάτων. Η εμπειρία που έχω αποκτήσει θα με βοηθοησει να εστιάσω σε αυτό αλλά και φυσικά και γενικότερα σε θέματα παιδείας, νεολαίας, πολιτισμού και προβλημάτων ΑΜΕΑ.

Είμαι παντρεμένη με τον φιλόλογο  Χαράλαμπο Σκαρτάδο και έχουμε δυο παιδιά πτυχιούχους της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. τον Βαγγέλη του  τμήματος  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Μηχανικών Η/Υ και και τη Γεωργία του  τμήματος  Αρχιτεκτόνων Mηχανικών.

Οι πρακτικές σπουδές, η συνολικότερη βιοθεωρία μου και βασικά στοιχεία του χαρακτήρα μου με έχουν διαμορφώσει σε άνθρωπο της δράσης και των πρακτικών λύσεων αντίθετη των κουραστικών θεωριών και των ατέρμονων συζητήσεων. Πιστεύω πως το αίτημα ανανέωσης συναινέσεων και συγκλίσεων είναι κυρίαρχο στις μέρες μας.

Με αυτά τα εφόδια και με όρεξη για προσφορά  αποφάσισα να συμπορευτώ στις Δημοτικές Αυτοδιοικητικές εκλογές με το σχήμα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ και υποψήφιο δήμαρχο το Τζέκο Θοδωρή. Πιστεύω πως  η παράταξή του  ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ εμφορείται από αρχές και αντιλήψεις που και η ίδια πρεσβεύω γι αυτό και συστρατεύθηκα στην προσπάθεια του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +2392043399
Κιν : 6936727573
Email: info@symmetexothermaikos.gr

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στο email σας.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο