Βιογραφικό Λαζαρίδης Χρήστος - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Ονομάζομαι Χρήστος Λαζαρίδης, είμαι γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1997, στη γοητευτική πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα της Νέας Μηχανιώνας, την οποία περήφανα αποκαλώ σπίτι μου! Ζώντας καθημερινά το μοναδικό μου ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και ανάπτυξης, έχω διαμορφωθεί σε έναν άνθρωπο γεμάτο φιλοδοξίες και όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον για εμένα και τους γύρω μου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση το 2015, ξεκίνησα τη διαδρομή προς τα όνειρά μου, αψηφώντας τις ατυχίες και τα εμπόδια ανυποχώρητος στο κυνήγι της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Μέσα από τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και την προθυμία απέκτησα επιτυχώς δύο πτυχία — ένα στις μαγειρικές τέχνες και ένα στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική.

Ο προσωπικός μου κόπος και αγώνας με οδήγησε στη σημερινή μου θέση ως Logistic Manager σε αναγνωρισμένη εταιρεία, στη Θεσσαλονίκη. Το επαγγελματικό μου ταξίδι χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα και ευελιξία δείχνοντας την ικανότητά μου να προσαρμόζομαι σε πληθώρα καταστάσεων και να διαπρέπω σε διάφορους τομείς.

Η ζωή μου κατακλύζεται από μια βαθιά αίσθηση του κοινοτικού πνεύματος νιώθοντας την ανάγκη και την αξία της προσφοράς και της αλληλοβοήθειας. Ενστερνίζομαι τη σημασία της δημιουργίας ενός καλύτερου και πιο όμορφου δήμου για τον εαυτό μου και τους συμπολίτες μου.

Παρακινούμενος από την επιθυμία να συνεισφέρω ουσιαστικά στην κοινωνία, έκανα το τολμηρό βήμα της συμμετοχής στις δημοτικές εκλογές, πιστεύοντας ότι μπορώ να αντιπροσωπεύσω την αρετή της επιμονής και της κοινωνικής ευθύνης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +2392043399
Κιν : 6936727573
Email: info@symmetexothermaikos.gr

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στο email σας.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο