Βιογραφικό Μοβσεσιάν-Μπελογιάννη Ευαγγελία - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Με μεγάλη μου χαρά «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ» του Υποψήφιου Δημάρχου κ.Θοδωρή Τζέκο, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα για το ήθος, τις αξίες, τις καινοτόμες ιδέες και την μαχητικότητά του, ευελπιστώντας να συμβάλλω με τις γνώσεις μου, την εμπειρία και την αγάπη μου για τον Πολιτισμό, στην ποιότητα ζωής του τόπου μας!!

Η Ευαγγελία Μοβσεσιάν σπούδασε στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και έχει λάβει εξειδικευμένες γνώσεις στο Drama in Education. Είναι Ιδρύτρια του Κέντρου Εικαστικών – Παραστατικών – Οπτικοακουστικών Τεχνών, Τέχνης Είδωλον, με αντικείμενο το Θέατρο, τα Εικαστικά και τον Κινηματογράφο.

Είναι Εικαστικός Καλλιτέχνης με συμμετοχές και ατομικές Εκθέσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ασχολείται με Σκηνογραφία – Ενδυματολογία Θεάτρου και Τηλεοπτικών εκπομπών, με Εικονογραφήσεις και Παραγωγές εκπαιδευτικού – παιδαγωγικού υλικού.

Εργάστηκε ως καθηγήτρια Εικαστικών στο Πειραματικό Σχολείο ΠΑΜΑΚ, ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Πανελλήνιων Μαθητικών Καλλιτεχνικών Αγώνων επί 7ετίας, στον τομέα Παιδεία και Πολιτισμός της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Θεσσαλονίκης 1997, ως Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Παιδαγωγικό του ΑΠΘ.

Tο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα «Ο χορός της Ζωής και της Τέχνης» έλαβε Αριστείο από το Υπουργείο Παιδείας. Το καινοτόμο project της «Φανταστική Πινακοθήκη» εφαρμόστηκε με επιτυχία στο Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014. To animation της «Αιγαίον, αίσσω διά θαλάσσης» έχει βραβευτεί με το Α΄ Βραβείο από το 15ο London Greek Film Festival 2022. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος/πρόεδρος/μέλος ΔΣ επί σειρά ετών του Συλλόγου Αποφοίτων Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ, συνιδρυτής του Θεατρικού Εικαστικού Καλλιτεχνικού Κέντρου – Πούπουλο, μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνικών Μαθημάτων και του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Κατοικεί στο Μεσημέρι, είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Μπελογιάννη και έχει μία κόρη, την Χριστίνα Μπελογιάννη.

Email: belmov1@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +2392043399
Κιν : 6936727573
Email: info@symmetexothermaikos.gr

transparent
Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στο email σας.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο