Βιογραφικό Ζαβαρόπουλος Θεόδωρος - Συμμετέχω Θερμαϊκός

Γεννήθηκα το 1964 και μεγάλωσα σε αγροτική οικογένεια στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Μετά την αποφοίτησή μου από το Λύκειο, σπούδασα Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ακολούθως φοίτησα στην Παιδαγωγική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης και υπηρέτησα τη στρατιωτική  μου θητεία ως έφεδρος δόκιμος Ανθυπολοχαγός. Εργάστηκα ως δάσκαλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε σχολεία ανά την Ελλάδα, στο Δήμο Θερμαϊκού, καθώς και σε τμήματα ελληνικής γλώσσας στη Γερμανία.
Κατά την παραμονή μου στη Γερμανία, έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδαγωγική Σχολή του Ludwigsburg. Στη διάρκεια της διδασκαλικής μου θητείας παρακολούθησα σεμινάρια κι επιμορφωτικά προγράμματα σχετικά με την περιβαλλοντική εκπαίδευση, τη χρήση νέων τεχνολογιών, την αγωγή υγείας, τη μουσικοκινητική αγωγή και την Eιδική Αγωγή.
Διετέλεσα γραμματέας της ελληνικής κοινότητας Reutlingen Στουτγάρδης, καθώς και πρόεδρος και γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Νέων Επιβατών, όπου και διαμένω από το 2006.

Είμαι μέλος του Εθελοντικού Συμβουλευτικού Σταθμού ψυχοκοινωνικής στήριξης για τους εφήβους και τις οικογένειές τους στο Δήμο Θερμαϊκού.
Γνωρίζω αγγλικά και γερμανικά και μου αρέσει ο αθλητισμός, τα ταξίδια, η μουσική κι ο εθελοντισμός.
Είμαι παντρεμένος με την Φαλακίδου Μαρία, δασκάλα Ειδικής Αγωγής,
κι έχουμε δύο παιδιά ηλικίας 29 και 23 ετών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +2392043399
Κιν : 6936727573
Email: info@symmetexothermaikos.gr

transparent
Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας στο email σας.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Μετάβαση στο περιεχόμενο